GPS MTB Tocht 22 maart 2020

5 februari 2020

GPS MOUNTAINBIKE EN GPS WEGTOCHT SPOORDONK 22 maart 2020

Na de uiterst succesvolle eerste editie van onze GPS MOUNTAINBIKE TOCHT in 2019, gaan we deze natuurlijk dit jaar opnieuw organiseren. We werden afgelopen jaar overladen met complimenten. Een schitterende route, de mooiste tocht die ik ooit gefietst heb in deze regio en wat een pauzeplaats, waren regelmatig gehoorde uitspraken. De opbrengsten van de tocht gaan ook dit jaar weer geheel naar de strijd tegen kanker. Twee teams van Sporring4life gaan deelnemen aan Alpe d’Huzes, zij zullen de opbrengst geheel doneren aan K.W.F. De tocht vindt plaats op zondag 22 maart, start en finish Gasterij De Merode te Spoordonk. Starten kunt u tussen 08:00 en 10:00 uur. Om deel te kunnen nemen moet u zich vooraf inschrijven.

Ook dit jaar kunt u weer kiezen voor een gps-mountainbiketocht van 70 of 100 kilometer. Nieuw dit jaar is een gps-tocht voor de wielrenliefhebbers, voor hen hebben we ook 2 afstanden 90 en 135 km, Voor alle duidelijkheid, de tocht is niet uitgepijld en moet op navigatie gereden worden. De routes voor de mountainbike zijn geheel vernieuwd ten opzichte van vorig jaar. Ruim 90% van de route is onverhard en er worden zo goed als geen vaste routepaden aangedaan. De langste wegroute tikt de Drunense Duinen aan, maar ook de grensstreek bij Postel. Onderweg is er voor alle routes een zeer goed verzorgde pauzeplaats ingericht.

Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt maar € 10,= en komt geheel ten goede aan KWF-SPORRING4LIFE.

Je kunt de prachtige GPS MOUNTAINBIKE/WEG TOCHT alleen fietsen na voorinschrijving.

Inschrijven kan heel makkelijk.

Plaats het onderstaande product in uw winkelmand middels de knop “In winkelmand” en volg de stappen om de betaling af te ronden.
Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u via e-mail meer info. Het GPS bestand van de te fietsen route krijgt u een week voor 22 maart  per e-mail toegezonden.

Door zich in te schrijven en te betalen, verplicht u zichzelf om zich te houden aan de verkeersregels tijdens de route. De organisatie is ook niet verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

Start en finish is bij Gasterij De Merode,

Spoordonkseweg 89 in Spoordonk.

Starten is mogelijk tussen 08:00 en 10:00 uur.