GPS MTB TOCHT 24 MAART

4 februari 2019

Op 24 maart 2019 organiseert Dorpscafé Spoordonk voor alle sportieve fietsers een uitdagende GPS MOUNTAINBIKE TOCHT. Je kunt kiezen voor een tocht van 70 of 100 kilometer. Dit alles vindt plaats in een uitgestrekt natuurgebied vanuit Spoordonk. Ruim 90% van de route is onverhard en er worden zo goed als geen vaste routepaden aangedaan. Zoals u van ons gewend bent zullen wij weer zorgen voor zeer goed verzorgde pauzeplaatsen. Deze zullen plaats vinden na iedere 35km mountainbiken.

De organisatie is dit jaar overgestapt van hun traditionele uitgepijlde routes naar een gps route van 70 of 100km. Dit omdat een groot deel van de organisatie dit jaar deelneemt aan Vrijthof – Vrijthof  Bike Challenge. Een GPS mountainbiketocht van Vrijthof Maastricht naar Vrijthof Hilvarenbeek over 150km, op 20 april. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF, voor de strijd tegen kanker. Op www.vrijthofvrijthof.nl kun je hierover meer lezen. Daarom dacht de organisatie als goede training voor alle deelnemers en overige mountainbike liefhebbers een GPS tocht te organiseren. Men kan eens goed leren rijden op navigatie en de afstand is ook een mooie training voor de Vrijthof – Vrijthof tocht.

Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt € 10,= en komt geheel ten goede aan KWF-Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge.

Je kunt onze prachtige GPS MOUNTAINBIKE TOCHT alleen fietsen na voorinschrijving.

De inschrijving voor deze GPS MTB TOCHT is GESLOTEN.
We wensen de deelnemers veel fietsplezier.

Door zich in te schrijven en te betalen, verplicht u zichzelf om zich te houden aan de verkeersregels tijdens de route. De organisatie is ook niet verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

Start en finish is bij Gasterij De Merode, Spoordonkseweg 89 in Spoordonk.

Starten is mogelijk tussen 08:00 en 09:00 uur.