SPOORDONKS POLITIEK SPEL – 8 maart – 20.00 uur

23 februari 2018

KOM OOK NAAR HET SPOORDONKS POLITIEK SPEL
 
De politieke partijen van Oirschot komen donderdag 8 maart om 20.00 uur naar Gasterij De Merode in Spoordonk.
 
Dorpscafé Spoordonk organiseert dan de thema-avond Spoordonks Politiek Spel. Een ludieke, gezellige en informatieve avond waarbij de politiek partijen door middel van de KennisKwis Spoordonk kunnen laten zien wat ze over Spoordonk weten. Niet de lijsttrekkers maar de hoogst genoteerde in Spoordonk wonende Spoordonkenaren spelen het spel, stellen zich voor en vertellen wat hun partij voor Spoordonk wil betekenen. 
Via de KennisKwis Spoordonk ontdekken we wie het meeste van Spoordonk weet. De uiteindelijke winnaar van dit spel krijgt 2 minuten politieke zendtijd om de bezoekers te overtuigen van de doelstellingen van hun partij.
 
Na het spel hebben we nog diverse Spoordonkse stellingen die we aan diezelfde Spoordonkenaar van de politieke partijen willen voorleggen. Deze stellingen leggen we steeds aan 2 partijen voor, zij kunnen antwoord geven en daarna is er ruimte voor onderlinge discussie. 
 
Daarna hebben we een korte pauze.
 
Na de pauze nodigen we de lijsttrekkers uit om allerlei vragen uit Spoordonk te beantwoorden. 
Aanwezige dorpsgenoten worden bij binnenkomst gevraagd een vragenlijst met maximaal 3 vragen in te vullen en aan wie ze de vraag willen stellen. Al deze vragen gaan in een grabbelton waaruit onze presentator van de avond, Has van Helvoort, de vragen haalt en deze voorlegt aan de gewenste partij of persoon. Hopelijk krijgen we zo veel Spoordonk gerelateerde vragen en antwoorden en wordt het voor de bezoeker duidelijk welke politieke partij voor hen het beste aansluit.
 
Dus inwoners van Spoordonk… kom ook deze avond en maak gebruik van de mogelijkheid om de door u gewenste partij nog eens grondig aan de tand te voelen.
Donderdag 8 maart om 20.00 uur in Gasterij De Merode. Bij binnenkomst biedt gemeente Oirschot u een lekker kopje koffie of thee aan.
 
Na de politieke vragen uit de grabbelton sluiten we de avond muzikaal af.
We hopen dat u dan een leuke en toch informatieve avond heeft gehad en het voor u duidelijke is wat de politie partijen voor Spoordonk kunnen betekenen.
 
KOMT U OOK?