Zondag 19 november intocht Sinterklaas

30 oktober 2017

Een sportieve intocht van Sint Nicolaas in Spoordonk op zondag 19 november.

Om 14.00 uur komen de Sint en zijn Pieten aan op Ten Bergh.

We hopen dat het weer dit jaar meewerkt zodat we Sinterklaas een warm welkom kunnen geven als hij met de boot aankomt op Ten Bergh. Sinterklaas heeft verklapt dat hij sportieve pieten mee gaat nemen! Zijn jullie ook zo sportief? Kom dan in je coolste sportoutfit, van misschien wel je eigen sportclub, naar de intocht om Sinterklaas te laten zien wat jouw lievelingssport is!

Daarna wandelen we gezamenlijk naar Gasterij de Merode om er daar (speciaal voor de kinderen t/m groep 4) samen met Sinterklaas en de pieten nog een gezellig (sportief?) uurtje van te maken!

Mocht de Sint het toch te slecht weer vinden komt hij rechtstreeks naar de Merode. Dit staat dan op deze website vermeld.

De kinderen uit groep 1 t/m 4 krijgen op school een sticker, deze graag voorzien van naam tijdens de intocht op de kleding plakken. Kinderen die nog niet op school zitten krijgen een sticker bij de ingang van de Merode.

Zie ook bijgaande uitnodiging.